Látvány és funkcionalitás

Az ingatlanegyüttes tervezői a Bauhaus szellemében formálták meg a hatalmas üvegfelületekkel megnyitott, ragyogóan világos, sarokteraszos épületeket. A lakások nappalijai, étkezői és konyhái közvetlen térkapcsolatban vannak egymással, lehetőséget nyújtva a nagyvonalú belsőépítészeti kialakításokraMinden lakás légkondicionálása biztosított. A központi fűtés és hűtés mérése lakásonként történik.
Az épületek alatti teremgarázsokban minden lakáshoz létesült 50nm-enként legalább egy beállóhely ,valamint a további autók számára kültéri felszíni parkoló hely - amelyek a lakásokhoz megvásárolandóak. Minden lakáshoz tartozik az épületen belül 3-8nm nagyságú tároló helyiség is. Az egyes épületekben egy-egy szauna és fitness-terem, a 62-es szám alatti épületben pedig ezeken felül egy fedett uszoda és pezsgofürdő szolgálja a rekreációt és a sportolást.

Fő a biztonság és a kényelem

A lakóparkban kamerás biztonsági rendszer van kiépítve. A társasházak ingatlankezelését, a kertek gondozását az átadás napjától ingatlankezelő szakcég végzi. Az ősfák között játszó- és pihenőhelyek, erdei sétapályák lettek kialakítva.