Értékesítő

Az ingatlanok kizárólagos értékesítője a Magicland Vital Kft. A lakások bemutatását és az ügyfelekkel való kapcsolattartást  az okleveles ingatlan értékbecslő és lakberendező végzettséggel rendelkező ügyvezető végzi.
Mobil elérhetősége : 06-30-645-44-48 
Email címe: magiclandvital@gmail.com

Keressen meg minket  Facebook oldalunkon : Hunyad-orom lakókert néven

Tervező

A lakókertet a Kövi János vezető tervező nevével fémjelzett Line-Art Design Kft. tervezte. Az építésziroda referenciái között a főváros számos modern vonalú lakóparkja, irodaháza, bankfiókja és autószalonja szerepel.

Projectmenedzsment

Az ingatlanfejlesztés projektmenedzsmentjét az Óbuda-Újlak Rt. látta el. Az ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszer szerint auditált részvénytársaság olyan nemzetközi cégek többmilliárdos beruházás-szervezési feladatainak tett eleget, mint a Porsche Hungária, a TESCO vagy a Budapest Bank, valamint az Óbuda-Újlak Rt. irányította a csillaghegyi Forrásliget lakópark kivitelezését is.

Kivitelezés

A luxusingatlan-együttesben összesen 68 iroda- és lakásingatlan létesült. A lakópark épületeinek kivitelezését a Market Rt. és a ZÁÉV Rt. végezte. A Market Rt. kivitelezte a HVG irodaházát, a Hotel Gold Panziót, valamint a gödi FM Sportszállót is. A ZÁÉV Rt. referenciái közé tartozik a Teve utcai rendőrpalota.